OVER ELSKE

Abstract-schilderij-Elske-Haenen-Full3

Ik ben Elske Haenen en ik woon al een tijdje in het zonnige Andalusië. Ik ben kunstenares en creëer intuïtief abstracte kunst.
Ik ben geboren in Maastricht (Nederland) en vanaf mijn 20e jaar vertrok ik naar Spanje. Wilde al vrij jong het buitenleven proeven en die heerlijke zon tegemoet gaan!.. Na mijn avonturen in Mallorca Balearen en Oostenrijk, vertrok ik naar Andalusië. En nu nog steeds vandaag de dag ligt mijn hart hier in het zuiden en heb ik mijn voeten in Andalusische aarde gezet!

 ”Waar wordt ik nu echt blij van?”

Schilderen en mijn creativiteit op canvas uitbeelden vanuit het niets! En zo richtte ik mijn eigen studio in huis en ging aan de slag. Ik blijf mezelf uitdagen met verschillende creatieve technieken. Ik visualiseer, kijk om me heen en voel wat er innerlijk en buiten mij afspeelt. Een verhaal die op dat moment ontstaat en zich mag laten zien. Wat verteld mijn intuïtie? Het geeft inspiratie en richting waardoor een nieuwe creatie begint te leven. Soms heb ik een kleurenpalet al in gedachte, vaak veranderd dat tijdens het schilderen. Het gevoel neemt over , het denken gaat naar de achtergrond en ik vertrouw dat het goed is.

Ik ben opgegroeid met een huis vol met kunst. Mijn vader is een kunstenaar van beeldhouwen t/m karikatuur-tekeningen. Ik heb vele prachtige creaties voorbij zien komen en heel veel van geleerd.

 

Wat speelt zich af in mijn innerlijke wereld, dat naar buiten mag komen..?

LOGO

Dit design heb ik op mijn 18e ontworpen voor mijn eerste tattoo. Nu krijgt het een nog mooiere betekenis.

©[2018] Elske Haenen webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd
Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?