OVER ELSKE

WhatsApp Image 2018-06-27 at 19.53.41

Ik ben Elske Haenen en ik woon al een tijdje in het zonnige Andalusië. Ik ben kunstenares en creëer intuïtief abstracte kunst van Acryl en Reliëf.
Ik ben geboren in Maastricht (Nederland) en vanaf mijn 20e jaar vertrok ik naar Spanje. Wilde al vrij jong het buitenleven proeven en die heerlijke zon tegemoet gaan!.. Na mijn avonturen in Mallorca Balearen en Oostenrijk, vertrok ik naar Andalusië. En nu nog steeds vandaag de dag ligt mijn hart hier in het zuiden en heb ik mijn voeten in Andalusische aarde gezet!

De vraag die steeds terugkeerde… ”Waar wordt ik nu echt blij van?”

Schilderen en mijn creativiteit op canvas uitbeelden vanuit het niets! En zo richtte ik mijn eigen studio in huis en ging aan de slag. Jezelf blijven uitdagen met verschillende creatieve technieken. Ik visualiseer, kijk om me heen en voel wat er innerlijk en buiten mij afspeelt. Een verhaal die op dat moment ontstaat en zich mag laten zien. Wat verteld mijn intuïtie? Het geeft inspiratie en richting waardoor een nieuwe creatie begint te leven. Soms heb ik een kleurenpalet al in gedachte, vaak veranderd dat tijdens het schilderen. Het gevoel neemt over , het denken gaat naar de achtergrond en ik mag vertrouwen dat het goed is.

Ik ben opgegroeid met een huis vol met kunst. Mijn vader is een kunstenaar van beeldhouwen t/m karikatuur-tekeningen en schilderijen. Ik heb vele prachtige creaties voorbij zien komen, veel van geleerd en nog steeds doe ik dat. Het eerste schilderij die ik heb gemaakt was ik 16 jaar, werkte ik met schoenpapier en dik medium om zo nog meer textuur te realiseren. Dit fijne gevoel van vrij creëren is altijd bij me gebleven.

 

Wat speelt zich af in mijn innerlijke wereld, dat naar buiten mag komen..?

LOGO

Op mijn 14e wilde ik dolgraag een tattoo. Ik wandelde regelmatig een tattoo shop binnen voor inspiratie, want tja.. het is toch voor eeuwig! Ik wilde graag iets met vleugels en ogen, dus begon ik zelf met vormgeven… Uiteindelijk heb ik dit teken toen in der tijd samen met mijn vader ontworpen.

En nu krijgt het nog meer een mooiere betekenis als logo.

©[2018] Elske Haenen webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd
Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?