CO-CREATIE

CO-CREATIE tessa en Elske

Het enorme potentieel die ontstaat als we met elkaar durven te verbinden

HE SIDO MAR BUSCANDO LUNA

Co-Creatie met Tessa Smits

De passie voor schilderen en dat samen delen, ja daar gaat het om! Elkaar blijven inspireren zorgt voor nog meer creativiteit. Het is zo’n gave ervaring! Het brengt een andere dimensie met zich mee… vier ogen op het doek, twee zienswijze die samensmelten met verschillende technieken. ….En als resultaat een kunstwerk die jezelf niet hebt kunnen bedenken.

De energie die wordt gemanifesteerd van Pure Joy!!

Co-Creatie Kunstwerk met Spaanse Muzikante Rocío Madreselva.
Soms komen er van die bijzondere projecten op je pad waarin het universum zich weer eens van zijn beste kant laat zien! Zoals vorig jaar toen een Spaanse muzikante ons (Tessa en ik) vroeg om een kunstwerk te maken afgestemd op het nummer ‘He Sido Mar Buscando Luna’. En zo geschiedde, afgelopen week kregen we het eindresultaat te zien, ons kunstwerk staat nu gewoon in een CD boekje, hoe gaaf is dat! Het schilderij is trouwens inmiddels verkocht en heeft een prachtige plek in Nederland gekregen.

SYNERGIA

YOUR CALLING

TIMELINES

Co-Creatie met Jos van der Burg

Met zijn gouden handen creëert hij de eerste lijsten voor mijn kunstwerken. Het worden unieke lijsten van hout of staal (of zelfs gecombineerd) die volledige afgestemd per schilderij gemaakt worden. Op de foto’s hieronder zie je alvast wat details, zoals blank staal dat geoxideerd is, hierop laat hij nog een extra oxidatie proces los waardoor dit prachtige industriële effect ontstaat.

Daarnaast zie je hout dat van oude steenschotten komt en die hij behandelt met een natuurlijke olie waardoor het zijn rauwe uiterlijk krijgt.

Twee kunstwerken die samenkomen en elkaar nog meer versterken!

EVER CHANGING SUMMER

Co-Creatie met Mirjam Diepenbrock

De magische lijn tussen leven en dood

LINK

Art in Action

©[2018] Elske Haenen webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd
Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?